Staat je logo er niet tussen? Ook jou dagen we uit?

Recruitment for winnersWaar ben je?

Je bent op de plek waar je moet zijn, Recruitmentforwinners.nl. Deze pagina draait om jouw uitzendbureau.

Wat krijg je als je een:

  • maatwerk ontwerp
  • een geoptimaliseerde vacaturemodule
  • een eigen CV-Database
  • en XML koppelingen met 13 banenzoekmachines

mengt met meer dan 15 jaar uitzend- en online ervaring? Recruitmentforwinners!


 

Waarom?


Met een moderne geoptimaliseerde eigen vacaturesite als nieuwe website of naast je huidige website stuur jij je instroomkanaal precies hoe jij het wilt. Een professionele site werkt 7 dagen per week en 24 uur per dag voor je uitzendbureau. Meer conversie betekent meer plaatsingen.


 

Wie?

Het online organiseren en optimaliseren van instroom, doorstroom en uitstroom is de specialiteit van Internetbureau Get.Noticed. Get.Noticed ontwikkelt Recruitment-, vacature- en outplacementsites voor professionals in de arbeidsmarkt. We spreken jullie taal, we bouwen niet alleen de beste sites, maar we exploiteren zelf ook 10 vacaturesites in verschillende segmenten, waaronder de grootste niche vacaturesites en de eerste beeldvacaturesite van Nederland.

Maar  goed, je bent hier omdat we je uitgedaagd hebben. En dat nemen we serieus! Wij willen met jou in gesprek omdat we een site voor je bureau willen maken.De uitdaging:

Als ons voorstel niet brengt wat je verwacht, dan mag jij een passende tegenprestatie bedenken voor ons. Werkbriefjes inkloppen, cv-database nabellen, paaseieren rondbrengen? Doe ons maar een mooi voorstel en the challenge is on!!NBBU


Alleen NBBU Leden mogen ons uitdagen met deze challenge!
Neem contact op met Arjan Elbers, specialist digitale arbeidsmarkt en compagnon Get.Noticed - 0495-625853 of vul het contact formulier in.