Werken-bij site

Get.Noticed is de specialist in het ontwikkelen van werken-bij sites. Op maat gemaakt, snel en zeer gebruiksvriendelijk.

Door de aantrekkende economie wordt de arbeidsmarkt steeds krapper. Bedrijven hebben daardoor moeite met het vinden van het juiste personeel. Een werken-bij site kan hierbij de oplossing zijn. Deze website is namelijk volledig gericht op het werven van nieuwe mensen.  Het doel is dat alle potentiële kandidaten landen op de werken-bij site zodat dit het centrale punt wordt van je recruitment activiteiten.

Bij de ontwikkeling van een werken-bij site zijn er een aantal uitgangspunten waarop we extra aandacht besteden:

Website snelheid
De snelheid van de website is misschien wel het belangrijkste onderdeel. Als een website 1 seconde sneller wordt, kan dit namelijk 7% meer conversie opleveren. Dit niet alleen, ook is snelheid een belangrijke factor op het gebied van SEO. Google beloont snelle websites en straft de tragere. Reden genoeg dus om hier aandacht aan te besteden. Door middel van tools kunnen we achterhalen waar de winstsnelheid behaald kan worden zodat de bezoeker sneller bij de sollicitatie button terechtkomt.

Gebruiksvriendelijkheid
Een ander belangrijk onderdeel is de gebruiksvriendelijkheid. Als een bezoeker te veel moeite moet doen of niet de juiste vacatures te zien krijgt, haakt hij/zij af. Daar houden we dus rekening mee. Door onze ervaring weten we precies welke call-to-actions werken en welke niet. Daarnaast wordt onze zoekfunctie continue doorontwikkeld.

Conversiegericht
Onze werken-bij sites zijn altijd gericht op conversie. Als er gekozen moet worden tussen een mooie of een conversiegerichte website, dan zullen we altijd voor optie 2 kiezen. We gebruiken duidelijke sollicitatieknoppen en eenvoudige formulieren, zodat de potentiele kandidaat geen reden meer heeft om jouw werken-bij site te verlaten.

Employer branding
Het aantrekkelijk maken van je bedrijf, dat heet employer branding. Mensen willen nu eenmaal liever werken voor een leuk bedrijf. Dit proberen we uit te stralen door jouw bedrijf een stukje persoonlijker te maken. Denk hierbij aan medewerkers die vertellen hoe het is om te werken bij …


Elk bedrijf is anders, daarom zijn een groot deel van onze werken-bij sites op maat gemaakt. Alle mogelijke wensen kunnen we ontwikkelen. Daarnaast is koppeling met ieder ATS systeem (applicant tracking system) of multiposter (Ingoedebanen, Knollenstein, Broadbean) mogelijk.

Standaard zullen we de vacatures doorplaatsen op alle belangrijke vacaturesites zoals Indeed, Jobrapido, Adzuna, Trovit, Careerbuilder en TechniekWerkt.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen