Jonge "oude" tradities

Hoe een jong bedrijf al "oude"tradities kan hebben...

Toen we in 2009 zijn gestart met ons bedrijf stonden we nog niet zo stil bij tradities. Slechts een paar jaar later barsten we er al van. Het sluipt er gewoon in, je doet iets, het bevalt goed, dan doe je het het volgende jaar toch gewoon weer?

Als ik even stil sta bij de tradities die ons bedrijf al heeft moet ik er best hard om lachen, een vaste afwasdag, een vaste parkeerplaats, een vaste plek aan de lunchtafel. Een chocoladeletter met sinterklaas, wat eieren met pasen en een kerstpakket met kerst.

Een lelijke glitterkaart op je verjaardag, het meenemen van vlaai op je verjaardag (voor de Limbo's) en het meenemen van worstebroodjes op je verjaardag (voor de Brabo's).
Elke week op vrijdag om 16.30 uur samen de week af sluiten met een pilsje en slechte verhalen.

Elk jaar in juni met de crew een weekendje survivallen in de Ardennen en elk jaar in augustus met de crew naar het Festeynerplein in Nederweert.  Bij een handtekening van een grote offerte trekken we een fles Jip-en-Janneke champagne open, dat we er daar nog veel van aan mogen schaffen.

Dat zo'n jong bedrijf zoveel tradities kan hebben is toch humor? Wat trots op onze toffe club met gasten!

Tags: Get.Noticed

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen