Hellome in de prijzen bij het FlexInnovatieFonds

Hellome behaalde 3e plaats

Get.Noticed Internet en E-Commerce uit Nederweert presenteerde vandaag hun website www.hellome.nl in de finale van het FlexInnovatieFonds (Het fonds ter bevordering van innovatie in de  flexbranche). De presentatie was gericht aan een professionele vakjury van onder andere:  Randstad, RecruitmentMatters, NBBU, ABN AMRO, CTB|Flex, Het Ministerie van Economische Zaken en de FS Groep. Daarnaast waren er een 150 tal professionals in het publiek aanwezig.

De finale van het FlexInnovatieFonds werd gehouden in het futuristische Dialogues House van de ABN AMRO in Amsterdam. De finale op 12 februari bestond uit 8 kanshebbers die eerder door de vakjury waren geselecteerd uit diverse inzendingen.  Alle deelnemers dienden hun concept in 10 minuten te presenteren. Na lang beraad van de jury werden de 3 sterkste concepten geselecteerd voor een vragenronde.

Na het tweede beraad van de jury, werd Hellome.nl gekroond met een 3e plaats. Met de prijs is een bedrag van € 9.000,- gemoeid.

Tags: Arbeidsmarkt, Events

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen