Soms is een project nog net wat leuker

DitisNederweert

Alle projecten voor al onze opdrachtgevers zijn leuk om te doen, zowel opdrachtgevers als projecten zoeken elkaar op en vinden elkaar. Maar eerlijk is eerlijk, soms zit er één tussen die net wat leuker is. DitisNederweert is daar zo'n voorbeeld van.

Vanuit het Centrummanagement Nederweert kregen we de vraag om een "actieve" website te maken voor groot Nederweert. Een website waar ondernemers zichzelf kunnen profileren. Na een korte braistormsessie kwamen we tot de basis van het huidige concept "DitisNederweert". De kaart van de gemeente, waar zo'n beetje alles op te vinden is dat relevant is aan Nederweert. Later werd het nog leuker toen de Gemeente Nederweert de toegevoegde waarde van deze site zag en ook wilde deelnemen. Inmiddels wordt ook belangrijk centrumnieuws en de agenda getoond op deze site.

Met een paar enthousiaste local hero ondernemers als PR Commissie stond social media al snel en voor we het wisten waren er meer dan 400 volgers. www.ditisnederweert.nl Wordt vervolgd!

Tags: Webdesign

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen