Website

Mooi Teamwerk

Vanaf oktober vorige jaar werd achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe website van Get.Noticed. Geen opdracht is moeilijker voor een internet bureau dan het maken van je ideale "eigen" website. Want je wilt laten zien, wie je bent, wat je doet, wat je kunt, wie je klanten zijn, waar je in uitblinkt en nog veel meer.

 

Het mooie van de nieuwe website vind ik dat ongeveer iedereen van ons team zijn of haar aandeel heeft in de website. Het design is geheel bedacht en tot stand gekomen onder leiding van Marijn Bankers, Kathy Gubbels is ondersteunend geweest. Randy Cillekens is de sturende factor geweest achter de hele techniek van de website, ook veel dank aan Jeroen Crins (stagiair PHP) en Roland Linssen. Exploitaties, commerciele teksten zijn van de hand van Arjan Elbers en bijpassende social media, SEO en meer zijn onderdeel van het takenpakket van Stefan Janssen.

 

De start is er, vandaag 28 maart is de site dan eindelijk "live". De website is geheel responsive, het beeldscherm waar je de website op bekijkt schaalt automatisch naar de ideale grootte om de website te bekijken.  En uiteraard zouden we Get.Noticed niet zijn als we al weer een grote 2.0 versie in de planning hebben staan, want een ding is zeker: aan ideeën ontbreekt  het hier nooit. Dank en complimenten aan het hele team!

 

Tags: Get.Noticed, Webdesign

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen