Even Voorstellen Robin Nies

Nieuwe Collega

Ik ben Robin Nies en ik ben 18 jaar oud. Ik zit op Gilde Opleidingen in Weert en loop vanaf 02 april stage bij Get.Noticed. Daar studeer ik voor Commercieel Medewerker. Ik wil later doorstuderen maar wat ik precies ga studeren weet ik nog niet. Naast mijn opleiding werk ik als afwasser zijn bij de Bruine Paard in Weert. Ik heb de sport judo beoefend. In mijn vrije tijd ga ik flink op stap en gamen als ik er nog tijd voor heb. Tijdens mijn stage zal ik me vooral bezig houden met:

  • Een promotieplan maken (promotieactiviteiten verzinnen om ervoor te zorgen dat jullie diensten beter verkopen)
  • Beursondersteuning (is het belangrijkste onderdeel en ik moet hierbij een beursdeelname bij voorbereiden
  • Klachten afhandeling
Tags: Stage

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen