Samenwerking Nederweert24 & Get.Noticed

Mooie samenwerking tussen Nederweert24 en Get.Noticed

Stilstand is achteruitgang zeggen ze wel eens, en dat vinden ze bij de redactie van Nederweert24 ook. Daarom zijn Harold en Ed (de eigenaren van het succesvolle nieuwsforum) altijd in de weer om nieuwe zaken aan hun site toe te voegen. Uitgangspunt daarbij is altijd dat een nieuw item “iets toe moet voegen” voor hun lezers. Onderdelen zoals de recepten, de budgettips of het Nederweerts Dialect zijn daar voorbeelden van.

Vanaf vandaag biedt Nederweert24 een nieuwe service aan hun lezers aan. Op de site presenteren ze beschikbare vacatures uit de regio Nederweert en bieden ze werkgevers de mogelijkheid om vacatures te plaatsen. De vacatures worden gefilterd uit het bestand van Nederland Vacatureland, een volle dochter onderneming van Get.Noticed Internet+ Bureau te Nederweert.

Door middel van een handige tool worden vacatures uit het postcodegebied dat begint met 60 op de site van Nederweert24 getoond. Door een vacature aan te klikken krijg je meer informatie en heb je meteen de mogelijkheid op een vacature te reageren. Het aanbod zal realtime up to date gehouden worden zodat het aanbod telkens anders is. Een regelmatig bezoek aan de site verhoogt dan ook je kansen op een nieuwe baan.

 

Nieuwe service: “Vacatures Nederweert”

Kijk hier eens naar het actuele aanbod op Nederweert24. Zoek je het liever wat verder van huis kijk dan eens op de website van Nederland Vacatureland. Werkgevers kunnen via het invulformulier gemakkelijk een vacature plaatsen. Het plaatsen van een vacature kost € 50,00 ex. BTW per 2 maanden en zal zowel op deze site als ook op de site van Nederland Vacatureland te zien zijn.

 

Tags: Arbeidsmarkt, Samenwerking

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen