Even voorstellen Jerney en Liana

2 nieuwe stagiaires bij Get.Noticed

Vanaf vandaag 28 augustus kun je 2 nieuwe talenten treffen op het kantoor van Get.Noticed,

- Jerney Seerden
- Liana Osinski


Jerney en Liana zijn beide tweede jaars studenten Marketing & Communicatie van het ROC Summa collega te Eindhoven. Ze lopen stage van 28 augustus tot 31 januari 2014. Wat zeggen de dames over zichzelf:

Jerney: Via deze weg me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Jerney Seerden, 21 jaar. Dit is mijn eerste stage die ik mag gaan lopen! Tijdens deze stage mag ik me vooral bezig gaan houden met online marketing en het vindbaar maken van websites. Hier weet ik nog vrij weinig vanaf dus dit is een hele uitdaging voor mij. Ik heb erg veel zin in en hoop er veel van te leren!

Liana: Mijn naam is Liana Osinski, ik ben 18 jaar. Ik kom hier stage lopen om mezelf verder te ontwikkelen. Het komende half jaar dat ik hier stage loop ga ik me bezig houden met de site DitisNederweert. Dat is een site waar ondernemers van Nederweert meer informatie over hun eigen onderneming kunnen plaatsen. Ik kijk er erg naar uit om stage te lopen, ik hoop dan ook dat ik hier veel bij leer.

We wensen Jerney en Liana een leuke en succesvolle stage toe.

Tags: Get.Noticed, Stage

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen