Get.Noticed "Website van het Jaar"

Nominatie voor "Website van het jaar 2013".

Eén van de exploitaties van Internet & e-Commerce bureau Get.Noticed is vandaag genomineerd voor "Website van het jaar"  verkiezing.

In de categorie " Carriere" strijdt www.baanindetechniek.com tegen titanen zoals: Monsterboard, Jobbird, Stepstone en Nationalevacaturebank. Van 16 september tot en met 25 oktober kan het Nederlandse publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites.

Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites van 2013? Het publiek kan in 20 categorieën zijn favoriet beoordelen op o.a. inhoud, navigatie en design. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich ‘Dé Website van het Jaar’ noemen.

Get.Noticed is bijzonder blij met de erkenning van de nominering. Baanindetechniek.com is in september 2012 opgericht en was in kwartaal 2 van 2013 al de grootste niche vacaturesite van Nederland. Wordt vervolgd.

Tags: Get.Noticed, Events

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen