Samenwerking Hellome & OTYS live

De samenwerking tussen Hellome en OTYS is op 01-08-2013 gelanceerd.

Hellome.nl is de website waar uitzendbureaus, detacheringbureaus, werving & selectiebureaus en  re-integratiebureaus hun kandidaten presenteren aan werkgevend Nederland. Werkgevers zoeken zelf gratis naar de beste bureaukandidaten en reageren bij het betreffende bureau als ze interesse hebben.  Dat is denken vanuit het aanbod in plaats vanuit de vraag.

Door de samenwerking tussen OTYS en Hellome kunnen OTYS gebruikers met één druk op de knop hun kandidaten én bedrijf presenteren aan alle Nederlandse werkgevers en recruiters. Hellome ontwikkelt momenteel ook koppelingen met andere softwarepartijen zoals:  FlexService, CTB|Flex en Nocore.

Hellome is een onderdeel van Get.Noticed Internet & e-Commerce bureau. Bekijk de websites op www.hellome.nl of www.otys.nl. Voor meer informatie bel naar 0495-625853 of mail naar info@hellome.nl

Tags: Arbeidsmarkt

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen