PR Pact Nederweert

Mooie Samenwerking

Op 17 september hebben vier (bekende) Nederweerter partijen een sterk PR Pact gesloten met maar één doel: Nederweerter ondernemers nog beter op de kaart zetten! Mede op initiatief van Centrummanager Gerrit Timmerman kwamen het Centrummanagement, Nederweert 24, Get.Noticed Internet & E-Commerce en Zippycraft social media tot een duidelijke overeenstemming.
 

Jezelf profileren als ondernemer was nog nooit zo gemakkelijk!

Get.Noticed is de drijvende kracht achter de website “DitisNederweert” en zal binnenkort elke Nederweerter organisatie de gelegenheid geven om een volledig gratis bedrijfsprofiel aan te maken en te blijven beheren. Ditisnederweert wordt verder uitgebouwd als “de” verzamelsite van bedrijven, verenigingen en trekpleisters in de regio. Nederweert24 blijft het bekende platform voor nieuws, agenda, ontwikkelingen en commerciële advertentiemogelijkheden voor bedrijven.

Zippycraft is bij uitstek de specialist en partner voor de integratie en uitrol van alle succesvolle social media campagnes. Het Centrummanagement zal fungeren als verbindende factor en aanjager van dit PR Pact. Ondersteuning van campagnes, beeldmateriaal, film, tekst en nog veel meer wordt gewaarborgd door deze organisaties. Binnenkort meer nieuws.

Direct een vraag als Organisatie? Neem contact op met info@centrumnederweert.nl

 

Dit is Nederweert
Foto:
VLNR Boven: Gerrit Timmerman Centrummanager, Robbert van der Vleuten Zippycraft, Ed Janssen Nederweert24, Harold Kuepers Nederweert24, VLNR Beneden: Arjan Elbers Get.Noticed, Randy Cillekens Get.Noticed.
 

Tags: Get.Noticed

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen