Workshop 17 oktober

Workshop bij Get.Noticed over Inbound Marketing

Op 17 oktober organiseerde Get.Noticed samen met hun partner Zippyrcraft een workshop Inbound Marketing bij Get.Noticed in Nederweert.

Robbert van der Vleuten presenteerde in een interactieve bijeenkomst duidelijk hoe de evolutie van het koopgedrag is verlopen van de Nederlandse consument. Er werd ingezoomd op de vraag hoe je je doelgroep kunt laten converteren. Een club van een kleine 40 klanten en partners van Get.Noticed en Zippycraft waren aanwezig. 

Inbound Marketing is de eerste workshop door Get.Noticed georganiseerd. De reacties waren erg positief, er is dan ook al snel besloten vaker inhoudelijke workshops te organiseren voor klanten en partners.

 

Tags: Marketing, Events

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen