Even voorstellen Vera Joosten

Stage 1 jaar

Mijn naam is Vera Joosten, ik ben 19 jaar oud en woon in Heusden gemeente Asten. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding marketing, communicatie & evenementenorganisatie op het ROC Ter Aa in Helmond. Naast mijn opleiding werk ik op zaterdags bij de SPAR in Heusden. In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om dingen te ondernemen met mijn vriendinnen, zoals in de zomer naar festivals gaan, op vakantie gaan, te gaan stappen of gewoon een gezellig kletsavondje op de bank. Ik loop sinds 5 februari 2014 elke woensdag, donderdag en vrijdag een jaar lang stage bij Get.Noticed.

Het komende jaar ga ik samenwerken met het Centrum Management Nederweert. Het uitbouwen van de website DitisNederweert is mijn voornaamste doel. Ik heb er erg veel zin in en hoop veel van mijn stage te leren.

Tags: Stage

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen