Vleugje Creativiteit

Uw website met een vleugje creativiteit…


Elke maandagmorgen starten we in Nederweert de week met een overleg omtrent onze planning: wie heeft wat gedaan, wat willen we deze week gaan doen en voor welke uitdagingen komen we deze week wellicht nog te staan?! De planning zit zeer goed vol met de meest mooie en gevarieerde projecten voor onze opdrachtgevers. We vinden het dan ook vrij normaal dat het druk is bij ons, maar is dat wel zo normaal? In dit artikeltje ga ik niet vertellen hoe goed we het doen. Wel heb ik erover nagedacht waarom we altijd zo lekker het druk hebben zonder dat we marketing budget spenderen. 
 

Marketingmix en meer blabla…

Ja ja, 5 P’s, 7 p’s of 82 p’s iedereen kent het, onze marketingmix zit goed in elkaar dat geloven we serieus wel, maar waar ik van overtuigd ben is dat een vleugje creativiteit ons ook wel helpt. Je gaat niet zomaar een website maken voor een klant, maar je gaat in dezelfde stoel zitten bij je klant. Samen nadenken, samen doelen beschrijven en samen projecten succesvol opleveren. Logisch dat onze opdrachtgever gevoelig is voor een stukje creativiteit in de lucht.

Als ik snel terug kijk op een paar jaar ontwikkeling Get.Noticed is creativiteit absoluut geen doel bij ons maar een natuurlijke cultuur en daar ben ik als mede-eigenaar ontzettend blij mee. Want ik geloof niet in geforceerde partnerships, gemaakte gezelligheid, gekunstelde goede gesprekken en zeker geen getargeteerde creativiteit in een professionele omgeving.
 

Een paar voorbeelden:

  • Onze wall of fame met legio projecten, ideeën en slechte uitspraken,
  • Ons fictieve uitzentbureau Turbo-Toppers
  • Onze zelf bedachte projecten, waar we vervolgens een opdrachtgever bij zoeken,
  • Onze 101 redenen om voor Get.Noticed te kiezen en niet voor een ander bureau,
  • Onze beroemde winacties (win een slagroomtaart voor 50 man of een echte cavia met mutsje)
  • En last but not least live streaming 24 uur per dag garnalen televisie op Shrimptv.nl


Niets leuker dan een stukje spontane creativiteit!

Tags: Marketing, Webdesign

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen