The best way to hide a dead body

Hoe belangrijk is SEO nu echt?

Wat is SEO?

SEO staat voor "Search Engine Optimization" ofwel Zoekmachine Optimalisatie. Je website of je webshop kun je vriendelijk maken om goed gevonden te worden door zoekmachines, zoals Google. Wel zo prettig als je voldoende kwalitatief "traffic", (bezoekverkeer) op je website of webshop hebt.

Het merendeel van alle bezoekers die een zoekopdracht geven aan Google vinden aan de bovenkant van de eerste pagina de link waarop wordt geklikt. Zoals een mooi gezegde omschrijft:
 

The best way to hide a dead body is to put it on the second page on Google

Vrij vertaald "sta je met de website op de tweede pagina van Google" dan zul je de oorlog niet redden, want er is geen hond die er kijkt. Inkopen of zelf doen? Je kunt SEO pakketten inkopen bij gerenommeerde internet en e-commerce bureaus, maar je kunt zelf ook al ontzettend veel doen aan de optimalisatie van je eigen website of webshop. Hoe doe je dat? Ga naar Google en toets in "Zelf SEO leren" en je ziet een scala aan mogelijkheden, tips en adviezen. Ook kun je je laten trainen door verschillende bureaus in Nederland om de techniek van een goed gevonden website zo snel mogelijk onder de knie te krijgen.


SEO is ontzettend belangrijk en wordt alleen maar belangrijker, internet expandeert in een snel tempo. Zorg voor een zichbare plek op het podium.

Tags: Marketing

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen