Wat kost een nieuwe website?

Je wilt een nieuwe website, maar wat kost dat dan?

Als je op zoek bent naar een nieuwe website kun je pas op zoek naar de beste webbouwer als je precies weet wat je wilt en wat het doel van je website is. Komen de inkomsten van je bedrijf direct uit je website of is je website alleen om informatie te verstrekken?
Een website heeft weer een heel ander doel dan een webshop, want bij een webshop daar ga je de omzet rechtstreeks online genereren.

Startende ondernemers kunnen vaak prima starten met een website voor een paar honderd euro, gemaakt door je neef of de buurjongen die het "erbij " doet. Prijzen vind je in alle soorten en maten. Er zijn mogelijkheden om je website zelf gratis te maken, tot professionele webdesignbureau's waar je voor een opdracht onder de € 20.000,- niet aan hoeft te kloppen en uiteraard alles dat er tussenin zit  krijg je gevonden.
 

Tips:

Er zijn een paar dingen waar je op kunt letten als je gaat zoeken naar een partner voor een nieuwe website.

  • Denk goed na over het doel van je website voor nu en in de nabije toekomst
  • Zoek niet alleen op prijs, maar zoek naar prijs / kwaliteit. Als je een website hebt voor weinig geld, maar niemand neemt de telefoon op als je problemen hebt, word je ook niet geholpen
  • Vraag of de techniek gebaseerd is op open source (techniek waar andere programmeurs ook mee kunnen werken)
  • Vraag referenties op, een goede webbouwer heeft niets te verbergen dus vraag of je 1 of 2 klanten kunt bellen en vraag naar hun ervaringen (kies dan zelf de klanten die je belt)
  • Vraag of er nog bijkomende kosten bijkomen en zo ja welke? Hoe wordt er omgegaan met meerwerk?


Eén geluk, je krijgt altijd een partij gevonden die aansluit op jouw behoefte in welke fase van je bedrijf dan ook. Succes!

Tags: Webdesign

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen