Wij van WC eend

Adviseer vanuit de klant

Wij van WC eend adviseren.... WC eend

Dit is een geweldige bekende reclame slogan. En in feite is alles wat je als ondernemer over jezelf vertelt en schrijft exact hetzelfde. Denk goed na over hoe je je webteksten schrijft. Steek je ergens met kop en schouders boven uit? Ben je de grootste in je vakgebied? Ben je de goedkoopste, de snelste, de eerste of de meest bijzondere in je vak? Dan zou ik het zeker vermelden als je nadenkt over je communicatie uitingen. Maar onthoud heel goed:


Je klant kijkt anders naar je website dan jij!

Denk vanuit je klant als je foto's en tekst selecteert en vraag jezelf serieus af of je denkt dat de hele historie van je bedrijf in geuren en kleuren tot 100 jaar geleden in detail beschreven staan. Wie geloof ik als lezer en potentiele klant wel? Je andere klanten! Vraag tevreden bestaande klanten simpelweg een korte referentie te schrijven voor je website.

Ik als lezer heb namelijk een ander beeld van hetgeen dat je klant over je bedrijf schrijft dan hetgeen je als eigenaar over jezelf schrijft. Ik als lezer weet dat jij toch (bijna altijd) alles zult schrijven op commercie gericht, maar ik weet dat de klant die met naam en toennaam over jouw bedrijf schrijft dit niet doet als hij niet 100% achter de inhoud van de tekst staat.

Bel dus vandaag nog die tevreden klanten op en vraag ze om een korte referentie te schrijven, dan adviseert je klant WC eend!

Tags: Marketing

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen