Welke webshop beginnen?

Waar begin je mee?

Als je een (nieuwe) webshop start is het verstandig je goed te laten informeren voordat je een keuze voor een soort webshop maakt. Er zijn namelijk erg veel soorten webshops verkrijgbaar. Stel jezelf niet alleen de vraag welke functionaliteiten de webshop "nu" moet hebben, maar kijk ook eens een jaar of twee verder. Als je impulsief handelt en je groeit, dan ben je vaak veel tijd kwijt met aanpassen, upgraden of zelfs met migreren van de ene soort shop naar de andere, omdat je je eerste webshop ontgroeid bent.


Soorten webshops zijn o.a.

 • Magento
 • osCommerce
 • Mijnwebwinkel
 • Zen Cart
 • PrestaShop
 • OpenCart
 • Wordpress

 

Wat wil je afvinken?

Voordat je start, stel jezelf de volgende vragen:

 • Gaat mijn huidige assortiment nog groeien?
 • Wordt mijn webshop later meertalig?
 • Welke betaalmethoden wil ik nu en in de toekomst?
 • Komen mijn assortiment afbeeldingen goed tot zijn recht (inzoomen en meerdere kleuren)?
 • Hoe is de SEO geregeld?
 • Ga je nu of later samen met een fulfillmentpartner werken?

 

Get.Noticed kiest voor Magento.

Wij kiezen bewust voor Magento als het gaat om primaire commerciele webshops. We hebben in de loop der jaren veel soorten webshops getest. Magento is voor ons het beste uit de bus gekomen, omdat het een open source programma is, met een grote wereldwijde community. Er worden legio plug-inns ontwikkeld voor Magento. De software is helemaal ingericht op e-commerce. Conversie maken dus! Verder vinden wij het (als bouwers) erg prettig dat er meerdere betaal- en verzendmethoden inzitten, zodat de klant altijd het beste geholpen wordt.

 

Lees hier meer over webshops of bekijk ons portfolio voor voorbeelden!

Tags: Magento

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen