Pas op voor hosting spookfacturen

Er gaan veel spookfacturen rond

De laatste dagen ontvangen veel bedrijven spookfacturen, afkomstig van een (zogenaamde) hostingpartij. De verzender werkt onder verschillende namen, zoals Domeinhost Nedeland of Hostdomein Nederland. Ze versturen op grote schaal nepfacturen van een paar tientjes. Alleen gister en vandaag heeft Get.Noticed al 3 klanten in de regio gesproken die dergelijke facturen ontvangen heeft.

 

Opletten voor nepfacturen dus!

Voordat je het in de gaten hebt, heb je zo'n factuur van een paar tientjes betaald. Alleen de factuur is helemaal geen factuur, als je de kleine lettertjes leest onderaan het document, staat er vermeld dat dit een aanbieding betreft en geen factuur.

spookfactuur Domein Host Nederland

Voorbeeldnota

Alles is opgesteld om jou als bedrijf te misleiden, zodat je maar snel betaalt. Deel dit bericht met collega ondernemers en bedrijven.

Tags: Belangrijk

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen