Get.Noticed daagt NS uit

Het zou ook weer eens niet zo zijn....

Zoals de meeste mensen inmiddels wel weten doet Get.Noticed dingen graag op een "net iets andere" manier dan de meeste bedrijven. Zo bedachten we al eerder oplossingen voor problemen die bedrijven zelf nog niet gezien hadden.


Eerst content en dan traffic!

Het geeft echt een grote kick als je een opdracht zelf kunt maken doordat je een solide plan hebt bedacht. Regelmatig hebben we een oplossing voor een bepaald (online) vraagstuk te pakken, zonder dat we er de juiste opdrachtgever al bij hebben (die volgt meestal in een later stadium).

Dagelijks optimaliseren we content en traffic voor onze relaties en natuurlijk voor ons zelf. We waren dan ook hardop aan het praten, brainstormen en filosoferen toen het over traffic ging: verkeer... bezoek... mensen... en reizigers. Voordat we het wisten hadden we de NS in het vizier.


Lever de NS meer traffic!

Hoe kunnen wij als professioneel internetbedrijf de NS nu structureel aan meer traffic (reizigers) helpen was de vraag. We hadden ons voorgenomen dat als we hier "de" antwoorden op wisten, dat we elke uitdaging omtrent traffic voortaan kunnen pareren.
Nou NS, wij (Get.Noticed en collegabedrijf Zippycraft) dagen jullie bij deze uit. Wij komen onze ideeen presenteren, als onze formule werkt gaan we het maken voor jullie en ik beloof jullie:

 

Internetboys durven een ander spoor te volgen.

Vinden jullie het plan niets? Dan zijn we mans genoeg om een dag pro deo treinen schoon te komen maken en dat ook nog eens in een blog te beschrijven. Oke, wie introduceert ons bij Timo Huges? Wij zijn er klaar voor! 

Tags: Get.Noticed

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen