Er kan gestemd worden!

Help Get.Noticed, stem en maak kans op prijzen!

Website Get.Noticed genomineerd voor Website van het Jaar!

Een van de exploitaties van het Nederweertse Internet & e-Commerce bureau Get.Noticed is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de "Website van het Jaar" verkiezing. In de categorie "Carriere" strijdt www.baanindetechniek.com tegen titanen als: Monsterboard, Nationalevacaturebank, Werk.nl en Indeed. Vanaf 29 september tot en met 07 november kan het Nederlandse & dus ook het Nederweertse publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites.

Get.Noticed is bijzonder blij dat Baanindetechniek.com voor het tweede jaar op rij is genomineerd! De site is in september 2012 opgericht en was in kwartaal 2 van 2013 al de grootste niche vacaturesite van Nederland.

 

Website van het Jaar?

Het publiek kan in 20 categorieen zijn favoriet beoordelen op o.a. inhoud, navigatie en design. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich ‘De Website van het Jaar’ noemen.

 

Help Get.Noticed, stem en maak kans op prijzen!

U kunt helpen om www.baanindetechniek.com “Website van het Jaar” te maken door hier te stemmen. Door te stemmen maakt u kans op een aantal hele mooie prijzen (waaronder een Macbook Pro).

Tags: Events

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen