No Blue Monday!

Make it orange!

Blue Monday

De vader van 'blauwe maandag' is de Britse psycholoog Cliff Arnall. Hij bedacht in 2005 een, naar zijn zeggen, wetenschappelijk verantwoorde formule waaruit zou blijken dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek. Arnall werd in academische kringen overladen met kritiek, maar desondanks wijdden veel grote kranten en andere media jaarlijks kritiekloos aandacht aan het fenomeen.

 

Intensief overleg

De staff van Get.Noticed heeft intensief overlegd. Het management ventileert dan ook professioneel haar mening aan de markt, Quote:

"We don't give a sh*t about Blue Monday"

Vandaar dat we de status quo "Orange Monday" claimen op een straal van 50 kilomter rondom Nederweert. Orange Monday staat in het teken van goede koffie, spannende weekend verhalen, lekker werken, leuke dingen doen en mooie dingen maken. Einde bericht.

 

Tags: Humor

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen