Paperworld Frankfurt

Get.Noticed op Paperworld 2015 in Frankfurt

Voor het tweede jaar op een rij is Get.Noticed voor (en met) haar opdrachtgever Meerssen Papier aanwezig op de Paperworld in Frankfurt. Paperworld is 's Werelds grootste en belangrijkste beurs in de papierindustrie.

Paperworld 2015 Meerssen Papier 

Meerssen Papier is standhouder. Get.Noticed verzorgt voor Meerssen Papier alle online-en offline marketing. Ook ontwikkelde we dit jaar een digital responsive klantformulier voor ze, zodat ze een lead direct digitaal kunnen schrijven.

De grootste toegevoegde waard zat 'm in een nieuwe portfolioscanner. Meer dan 100 producten hebben we voorzien van een QR code. Als de code van betreffende product wordt gescand kom je als gebruiker direct op de bijbehorende productpagina. Hier kun je alles zien over kleur, grammage, specificaties en meer. We hebben zelfs een productarchief ingebouwd, zodat je 100 artikelen kunt scannen en deze thuis nog eens op je gemak kunt bekijken, om te reageren op de producten waar je interesse in hebt.

Portfolio scanner Meersen papierPortfolio scanner Meerssen Papier

Tags: Events

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen