Magento patch SUPEE-5344 voor kritiek lek

Magento heeft een patch uitgebracht voor een code execution lek

Magento meldde op 10 februari 2015 op Twitter een bugfix te hebben uitgebracht voor een kritieke bug. De bugfix, met kenmerk SUPEE-5344, repareert een lek waardoor mogelijk uitvoerbare code kan worden geïnjecteerd in de Magento-installatie. Hierdoor kan een eventuele hacker code injecteren waarmee hij toegang krijgt tot klantgegevens en orders.

Wij hebben inmiddels de update doorgevoerd op al onze Magento servers. Onze klanten zijn weer helemaal veilig. Het is verstandig dat iedereen deze patch gaat doorvoeren, zeker nu het bekend is dat deze bug er zit.

De bugfix is te downloaden van de officiële Magento-site:

http://www.magentocommerce.com/download

Tags: Magento, Belangrijk

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen