Resultaat "Zelf werven Droom of Nachtmerrie?"

De samenvatting:


Arjan Elbers (Sales & Marketing) is gevraagd om namens Get.Noticed een dynamisch onderwerp te presenteren over recruitment bij het Tempo-Team Seminar "zelf werven, droom of nachtmerrie?".
 

In het prachtige kasteel Weijenburg in Echteld waren een 70 genodigde prospects, relaties en collega's van Tempo-Team aanwezig. Paul Ernes (Directeur Tempo-Team Payroll) was dagvoorzitter. Saskia Herweijer mocht starten met 60 minuten Wet Werk & zekerheid. Arjan Elbers presenteerde het thema zelf werven, de onderwerpen:

  • Rol van de recruiter
  • Voor- en nadelen van zelf werven
  • Strategisch recruitment plan
  • Hoe zelf te werven
  • Diverse adviesen


Het moge logisch zijn dat Arjan niet te bescheiden was om diverse recruitsites aan het publiek te presenteren tijdens de lezing. Dennis Boer van Vanad sloot de dag met zijn ervaringen hoe zelf te werven binnen een snelgroeiend bedrijf?! Saskia Herweijer startte de dag met een quiz, de winnares (zie foto) werd beloond met een analyse van haar eigen wervingsstrategie verzorgd door Get.Noticed.

Naam


 

Tags: Arbeidsmarkt, Events

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen