Magento Webshop

Logistiek, Marketing en meer...

Magento Webshop:

De meeste bedrijven kiezen voor een Magento webshop, omdat Magento alles biedt dat een bedrijf wil ter ondersteuning van professionele online verkoop. Magento is niet voor niets wereldmarktleider voor webshops met een actieve communtiy van zo'n 800.000 gebruikers. Als je wilt weten waarom je als ondernemer voor Magento zou moeten kiezen? Lees dan de voordelen van Magento.

 

Logistieke Ondersteuning:

Get.Noticed heeft sinds enkele jaren een software koppeling geschreven naar onze fullfillmentpartner Janssen Distributie in Venlo. De Magento webshop van de klant is gekoppeld aan de warehouse software van Janssen Distributie in Venlo. Hoe gaat dat nu in de praktijk? Onze klant heeft een Magento webshop, de voorraad van de zelfde klant is ondergebracht bij Janssen Distributie in Venlo. Er komt een verkoop via de Magento webshop, deze order wordt automatisch de software van Janssen ingeschoten. De mensen van Janssen picken de order, pakken het artikel in en dezelfde middag of avond wordt het artikel verzonden naar de klant. Het gebruik maken van de fulfillmentoplossingen van Janssen Distributie is optioneel, geen verplichting voor het laten ontwikkelen van een webshop.

 

Magento Marketing & e-Commerce:

Als de webshop staat, de fullfillment is geregeld komt alleen het aspect "Marketing" nog aan bod. Get.Noticed heeft haar eigen online marketing afdeling. Professionals die zich bezig houden met jouw conversie. Dit kunnen verschillende zaken zijn, zoals:
 

  • SEO
  • SEA
  • Contentmarketing
  • Splittesten
  • E-mailmarketing
  • Social media en meer

 

Onze klant:

Zo kan onze klant zich bezig houden met wat hij wil, zijn business. De techniek staat online, het orderpicken en (in- en om) pakken en het verzenden loopt en de marketing kan per onderdeel per maand worden op of afgeschaald. Dat is leuk werken als online ondernemer!

 

Waarom Get.Noticed inschakelen voor een Magento webshop?

Get.Noticed is niet alleen de bouwer van meer dan 30 Magento webshops, maar juist omdat we weten hoe belangrijk details zijn hebben we onze eigen webshop opgericht. Zie ook www.majorrum.com, dit is Nederlandse webshop met meer dan 800 soorten rum.  Onze marketeers en techneuten werken, testen en bouwen doorlopend aan deze shop, om alle best practice onderdelen te kunnen vertalen naar succes voor de webshops van onze klanten. Zie ook Magento experts

 

Meer weten:

Neem contact op voor een goed gesprek (en hele goede koffie)!

Tags: Magento

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen