Wijziging Management Get.Noticed

Per 01 mei 2016 zullen zowel Randy Cillekens als Arjan Elbers een nieuwe rol invullen.


In 2006 werkte Arjan Elbers als Corporate Recruiter bij een mooi bedrijf in Weert. De allereerste sollicitant die hij interviewde in zijn nieuwe baan was een enthousiaste software engineer, Randy Cillekens. Randy startte in 2006 bij hetzelfde bedrijf in Weert.

In 2009 draaide de werkgever financieel slecht en zowel Randy als Arjan namen afscheid van hun (laatste) loondienstverband. Randy ging zelfstandig websites bouwen en Arjan wilde een eigen vacaturesite runnen.


Websites bouwen, Vacaturesite runnen!


Wat ze deden? Samen in een leuk kantoor(tje) in Nederweert gaan zitten. Beide ondernemers (toen nog twee aparte bedrijven) hadden er geen 3 weken voor nodig om elkaars sterktes te ontdekken. Randy techniek & online en Arjan de sales & marketing. Maar ook de kennis en kunde van twee werelden “Internet en arbeidsmarkt” werden samengebracht en ook dat bleek een erg sterke move te zijn!

Eind 2010 fuseerde de twee eenmanszaken erg ongedwongen en Get.Noticed nieuwe stijl was geboren!

2015, vijf jaar (en een verhuizing naar een groter pand) later heeft Get.Noticed twee prachtige niches waarin ze actief zijn. High-end Magento webshops en arbeidsmarkt. Met een team van inmiddels vijftien jonge professionals worden voor bekende opdrachtgevers in binnen- en buitenland de beste vacaturesites, recruitmentsites en werkenbij-sites gebouwd.

Maar waar in 2009 ooit werd gestart met het runnen van een “eigen” vacaturesite stonden er in 2015 ineens 11 serieuze vacaturesites in Nederland en België. Een niche netwerk met meer dan 12.500 unieke vacatures in branches zoals: ICT, Techniek, Beveiliging en Financiële Dienstverlening.


Bouwen of exploiteren?


Randy en Arjan wisten dat het “bouwen” van vacaturesites een heel ander spel is dan het commercieel “exploiteren” van hun eigen vacaturesites. De vraag die speelde bij beiden was dan ook: Zijn we webbouwers of zijn we webexploitanten? Antwoord: We zijn webbouwers!

Weloverwogen zijn de ondernemers op zoek gegaan naar een goede overnamepartner voor de vacaturesites. En die werd gevonden! Leon Brouwers van Matchpartner (succesvol ondernemer &  investeerder) uit Leiden toonde interesse in het vacaturenetwerk en zag de potentie.

De deal was dan ook snel gemaakt. Per september 2015 waren de (eigen) vacaturesites van Get.Noticed verkocht, onderdeel van de deal was wel: Randy en Arjan worden mede-eigenaar van het nieuwe bedrijf waarin het vacaturenetwerk komt te staan en Get.Noticed blijft verbonden aan het nieuwe vacaturenetwerk als leverancier van de techniek.


Serieuze ambitie!


Meerdere aandeelhouders zijn actief betrokken in het nieuwe vacaturenetwerk. Randy als vennoot techniek en Arjan als vennoot strategische partnerships. De ambitie en kansen van het nieuwe vacaturenetwerk zijn bijzonder groot. 250 onderscheidende niche vacaturesites in Europa is serieus de stip aan de horizon.

Begin dit jaar was het vacaturenetwerk al het grootst in Nederland, met klinkende namen als: Banenmatch.nl, Baanindetechniek.com en Baanindeict.nl. In maart 2016 werd Arjan door Leon Brouwers gevraagd om het nieuwe Europese vacaturenetwerk fulltime te gaan sturen in functie van algemeen directeur. En na goed beraad besloten Arjan en Randy om de knoop door te hakken. Let's do it!
   
Prachtige kans voor beide ondernemers, Randy zal Get.Noticed verder laten groeien als enig bestuurder en Arjan start per 01 mei in zijn nieuwe rol als algemeen directeur van het vacaturenetwerk. Randy regelt vanuit Get.Noticed de techniek voor het nieuwe bedrijf en Arjan zorgt voor de groei. Arjan zal voor Get.Noticed “key accounts arbeidsmarkt” gewoon als contactpersoon blijven werken.

Get Noticed Arjan Elbers Get Noticed Randy Cillekens

Partners in crime...


Randy en Arjan blijven partners in crime, beiden hebben en houden dezelfde financiële belangen in zowel Get.Noticed als in het nieuwe vacaturenetwerk. Leon Brouwers heeft zich tevens ingekocht in Get.Noticed als derde partner. Arjan en Randy: Met Leon hebben we een hele sterke aanvullende ondernemer bij de club gehaald waar we al jaren goed mee samenwerken, daarnaast hebben we nu met drie aandeelhouders een belang in zowel Get.Noticed als in het nieuwe vacaturenetwerk.

Arjan trekt zich vanaf 01 mei 2016 volledig terug uit de operatie van Get.Noticed en draagt de sleutels van zijn afdelingen over aan Randy en operationeel manager Stefan Janssen.

En na zeven jaar zijn beide heren gewoon weer terug bij af! Randy bouwt websites en Arjan runt vacaturesites… Het enige verschil is dat Randy eind 2016 websites bouwt met een crew van ca. 20 man en Arjan niet meer één vacaturesite in Nederland runt, maar een compleet vacaturenetwerk (tot wel 250 vacaturesites) in Europa.

Was niet direct wat ze verwacht hadden toen ze in 2006 elkaar voor het eerst spraken op een sollicitatiegesprek in Weert, gewoon heel stoer!

 

 

Tags: Get.Noticed, Medewerkers

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen