Trots! Get.Noticed is FD Gazellen

Met trots mogen we verkondigen dat Get.Noticed is genomineerd voor de FD Gazellen Awards!

Met trots mogen we verkondigen dat Get.Noticed zich FD Gazellen mag noemen! Voor de mensen die het niet weten; gazellen zijn snel, heel snel en zo is het ook bij ons gegaan. In 1,5 jaar tijd zijn we namelijk bijna verdrievoudigd: van 6 naar 16 medewerkers.

Groeien doe je niet alleen, daarom zouden we graag van deze gelegenheid gebruikmaken om al onze klanten te bedanken voor hun vertrouwen en de goede samenwerking.


Over de FD Gazellen Awards 2016

De FD Gazellen Awards is een initiatief van Company.info en Het Financiële Dagblad. Jaarlijks reiken zij deze prijs uit aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Om kans te maken op deze Award moet je aan een aantal criteria voldoen, zoals een minimale omzet van €100.000 en een omzetgroei van minimaal 20% in de afgelopen drie jaar.

Op 24 november worden de FD Gazellen Awards regio Zuid uitgereikt. Tijdens een event in het Evoluon in Eindhoven zal dan bekend worden of Get.Noticed in de prijzen valt. Tot die tijd dus nog even in spanning afwachten…

FD Gazellen Awards 2016

 

Tags: Get.Noticed, Events

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen