Jobliebe: het nieuwe matchingsplatform waardoor ''collegiaal uitlenen'' mogelijk wordt in coronatijd

Hét nieuwe matchingsplatform is 24 april live gegaan! Lees hier meer over en neem vooral eens een kijkje. 

Over Jobliebe


Innoveren is een must, meegaan met de tijd is een unieke kans. High-tech bedrijf 8vance stelt daarom, samen met haar partners, per direct haar matchingsplatform Jobliebe kosteloos beschikbaar voor organisaties met tijdelijk boventallig personeel en organisaties met (extra) veel vacatures. 

Initiatiefnemer Han Stoffels, CEO van 8vance:

“Met het openstellen van het matchingsplatform willen we bijdragen om de impact van de coronacrisis op de economie te verzachten.”

Het matchingsplatform maakt collegiaal uitlenen mogelijk voor organisaties met thuiszittende medewerkers. Ook ZZP’ers, uitzendkrachten, werkzoekenden en vrijwilligers kunnen eenvoudig gematched worden op ander werk. De slimme tool selecteert vooral op vaardigheden en competenties en brengt kandidaten snel in contact met bedrijven of organisaties waar in coronatijd extra werk is.

Connect met Jobliebe


Direct naar het platform: www.jobliebe.com
Bekijk Jobliebe in anderhalve minuut

Volg Jobliebe op social media

Partners
 

Naam

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen