OTYS x Abilitec

Een blije klant en een mooie (eerste!) koppeling met OTYS!

Trots zijn we op het project voor Abilitec! Naast dat we een mooie website hebben gelanceerd voor een blije klant, is dit de eerste website waarbij een koppeling is gemaakt met OTYS. Graag vertellen we je meer over deze koppeling en hoe dit interessant voor jouw bedrijf kan zijn. 

“Bewondering voor de expertise” [...] Ze hebben onze ideeën alleen maar beter gemaakt” [...] “Praktisch meedenken, de club die op inhoud verschil maakt”.

Naam 

Joost van Dijk - Managing Director Abilitec 

Wie is OTYS

Partner van Getnoticed! OTYS is een totaaloplossing voor het vastleggen en monitoren van het gehele recruitmentproces, vacatureposting en CRM. Het ATS is een cloudbased recruitment software, welke interessant is voor verschillende doelgroepen zoals werving- en selectiebureaus, detachering, uitzenders, vacaturebanken en natuurlijk corporate recruiters voor wie het vinden verwerven van écht talent het grootste doel is. 

Het bijzondere hieraan is dat OTYS de informatie en medewerking heeft verleend aan Getnoticed om een website te kunnen koppelen. 

Naam
 

Mogelijkheden

Als partner van OTYS kan Getnoticed het mogelijk maken om dit ATS systeem te integreren in jouw (nieuwe) website. Een mooie toevoeging om je recruitmentproces te optimaliseren. Heb jij ook een OTYS ATS en heb je interesse om met ons jouw online recruitment een boost te geven, net als bij Abilitec? Of wil je vrijblijvend informatie ontvangen? Neem dan contact op! 

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen