Werken bij IJSSEL is live

& wij worden blij van tevreden klanten! 

Met trots mogen we zeggen dat de werken-bij site voor IJSSEL afgelopen april 2020 live is gegaan. Een gaaf project waarbij wij ons mochten richten op de technische doelgroep. ''Door de goede samenwerking en communicatie hebben we een mooi resultaat weten te behalen. Een website welke we de komende periode nog volop zullen blijven doorontwikkelen samen'', aldus Lisan van Hulten (projectmanager Getnoticed).

Bekijk snel het resultaat hier en lees hieronder de reactie van Chiel Hoekstra, Projectmanager Marketing bij IJSSEL:

Naam

"Begin dit jaar zijn wij begonnen met de ontwikkeling van een werken-bij site. Voor de bouw van deze website zijn wij uiteindelijk bij Getnoticed terecht gekomen.  In samenwerking met het team van Getnoticed hebben we een website ontwikkeld, die door middel van het CMS eenvoudig door ons zelf is bij te houden. Ook heeft Getnoticed gezorgd voor de juiste koppeling met ons ATS. Daarnaast vind ik vooral de meetbaarheid en online marketing mogelijkheden die de website ons biedt erg belangrijk. De marketeers van Getnoticed hebben dit goed ingeregeld zodat wij de gewenste analyses kunnen doen en op basis hiervan verdere beslissingen kunnen nemen over jobmarketing campagnes, employer branding en de optimalisatie van onze website. De komende jaren zal onze samenwerking daarom niet ophouden en zullen we continu bezig blijven met de doorontwikkeling hiervan. Ik ga ervan uit dat Getnoticed ons hierin meeneemt en begeleidt."

Ben jij op zoek naar een partner op het gebied van online marketing en arbeidsmarkt? Bekijk dan wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op

 

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen