Hoe kunnen we je helpen?

De recruitment webshop van Nederland is live!

23-04-2020

Vandaag is de Recruitment-Shop gelanceerd, de eerste webshop specifiek voor recruiters en gelieerde professionals in Nederland.

Wat? Een recruitment shop? Vertel me meer!

De Recruitment-shop.nl  is letterlijk een webshop waar verschillende soorten recruitment trainingen, diensten, recruitment tools, recruitment boeken en tickets voor recruitment events gekocht kunnen worden. Ook (gratis) whitepapers, lidmaatschappen en oplossingen voor arbeidsmarktcommunicatie zijn hier te vinden.

De webshop is een initiatief van Getnoticed (digital recruitment agency). Producten en diensten van alle recruitment leveranciers van Nederland mogen in de recruitment-shop.nl staan (ja ook producten en diensten van concurrenten van Getnoticed).

Arjan Elbers, managing director van Getnoticed:

Dit is nu een typisch geval, van een nood een deugd maken. Het plan lag al ruim een jaar op de plank, nu is de tijd rijp! We kunnen iets doen voor de recruitment BV Nederland!

 

De ''marktplaats'' voor recruiters

Getnoticed heeft de Recruitment-shop.nl in het leven geroepen omdat het gewoon gemakkelijk is voor iedereen om een centrale “marktplaats” te hebben. Een overzichtelijke webshop om alle producten, diensten en evenementen overzichtelijk in één bij elkaar te zien.

Veel organisaties (zoals Recruiters United, Voor Tekst, Digitaal Werven, HetRecruitingKantoor, Joboti en veel anderen) presenteren hun producten, diensten en evenementen in de webshop.

Leverancier worden?

Nieuwe leveranciers van recruitment producten- en diensten kunnen zich uiteraard gewoon melden via de klantenservice in de webshop.

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.