Onze Creatievelingen,
vakidioten en internetgekken

Magento

Als u online succesvol wilt worden met een nieuwe of bestaande webshop, dan is Magento de aangewezen software om uw doel te bereiken. Dit open source e-commerce pakket biedt een enorme hoeveelheid features waarmee u het maximale uit uw webwinkel kunt halen. Bij Get.noticed helpen wij u graag met het ontwikkelen en onderhouden van een winstgevende Magento webshop. Geheel ingericht naar uw wensen en met ongelimiteerde mogelijkheden.

Magento is schaalbaar
 

Dit houdt in dat u snel en eenvoudig met uw webwinkel kunt starten. Magento groeit gewoon met u mee en is, in tegenstelling tot andere pakketten, volledig aan te passen aan al uw behoeften en ideeën. Zo laat u uw webshop zonder zorgen meegroeien met uw ambities. Met Magento hebt u gewoon de ultieme e-commerce oplossing in handen en samen met Get.noticed maakt u uw webwinkel tot een succes!

Met Magento scoort u in de zoekmachines
 

Magento is zoekmachine vriendelijk opgebouwd en levert een uitstekende vindbaarheid in Google op. Een webwinkel wordt immers pas succesvol als deze goed gevonden wordt op het internet. Bovendien hebt u met Magento helemaal zelf de controle over de meta data, URL’s en inhoud van uw webwinkel. Met een Magento webshop wordt een groot aantal zoekwoorden en beschrijvingen automatisch ingevoerd door de standaard modules. Daarmee bespaart u enorm veel tijd.


Meerdere webshops? Geen probleem!


Met de multi-store functie van Magento kunt u meerdere webshops en websites vanuit één administratieve applicatie opzetten en beheren. Dit biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van één product databank voor verschillende webshops. Het grote voordeel van meerdere webwinkels is vooral dat u de inhoud, het productaanbod en de vormgeving volledig af kunt stemmen op de doelgroep. Koppel heel eenvoudig al uw webwinkels en laat ze onderling communiceren.

Extensies die uw webshop uitbreiden
 

Wij adviseren Magento mede vanwege de honderden extensies waarmee u uw webshop eenvoudig kunt uitbreiden. Met een extra betaalmethode, een blog, een nieuwsbrief systeem, een slider of een automatische cross-sell functie verhoogt u de functionaliteit van uw webwinkel enorm. Het merendeel van deze extensies is beschikbaar via Magento Connect. Er zijn extensies waarvoor betaald moet worden, maar er zijn ook talloze handige en leuke uitbreidingen die gratis te downloaden zijn. 

Functionaliteit Magento
 

Het pakket biedt u als ondernemer flexibiliteit en volledige controle over uw webshop. Zo is Magento zoekmachine vriendelijk opgebouwd en is het mobiel toegankelijk. Een aantal andere functionaliteiten van Magento zijn: klant-, order- en productbeheer, analyse en rapportage, product browsing, terugkerende betaalprofielen, uitgebreide marketingmogelijkheden en catalogus management. Dankzij deze software wordt het mogelijk om een kleine of grote webwinkel te realiseren, waar uw klanten comfortabel en veilig online kunnen shoppen.


Edities van Magento


Magento is beschikbaar in diverse edities. Welke versie van Magento het beste bij u past, hangt bijvoorbeeld af van het aantal producten dat u in uw webshop wilt verkopen. Hebt u zeer specifieke eisen waarvoor u maatwerk nodig hebt? Dan is Magento Community waarschijnlijk de beste optie. De meest uitgebreide versie is Magento Enterprise. Onderstaand meer over de diverse mogelijkheden.

Magento Community
De Magento Community editie is uitermate bruikbaar wanneer u een professionele en succesvolle webshop wilt managen. Deze versie is beschikbaar onder de Open Source Licence 3.0. Magento Community biedt u zeer krachtige marketingtools, een klant- en voorraadbeheer systeem, meerdere talen, verzendmogelijkheden en diverse betaalmethoden. Bovendien kunt u met deze editie meerdere webshops beheren met één back-end. Wilt u meer weten over deze versie? Neem dan contact op met Get.noticed.

Magento Enterprise
Magento Enterprise is zonder twijfel de krachtigste en snelste versie. Trekt uw webshop grote aantallen bezoekers, of u wilt beschikken over talloze extra mogelijkheden? Hebt u behoefte aan maximale flexibiliteit, service en beveiliging? Dan is Magento Enterprise de ideale editie voor u. Profiteer van omzet verhogende maatwerk modules zoals beloningspunten systemen, klantsegmentatie en gerichte product targeting. Get.noticed is duidelijk, helder en no-nonsense en dat maakt ons uw perfecte Magento partner.

Bekijk ons werk

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen