marketing-icon-see-trough

Marketing

Marketing

Strategie, implementatie en optimalisatie van je website of webshop

Je website is nooit af, ook niet als hij net is opgeleverd. Door middel van tools zoals Google Analytics, Google Tag Manager en Hotjar kunnen wij in vrijwel alle gevallen verbeterpunten traceren, die jouw website of webshop meer bestellingen, vacatures of leads opleveren.

Tegelijkertijd wil je dat de doelgroep je website kan vinden tussen alle concurrenten. Afhankelijk van het aantal zoekverkeer zal vervolgens de keuze gemaakt worden tussen zoekmachine optimalisatie of adverteren op Google of social media. Bij zoekmachine optimalisatie wordt altijd eerst een SEO scan gemaakt. Hierdoor is direct duidelijk waar het probleem ligt en waarom de website niet bij de topposities van Google staat. Vervolgens gaan we zelf aan de slag met de aandachtspunten of leren we het de klant hoe hij dat zelf doet.

Heb je al aardig wat vaste klanten? Dan is e-mailmarketing een geschikt middel om klanten vaker te laten terugkomen op je website. We kunnen naar eigen wens een email template maken en versturen op de tijden dat jouw doelgroep hierop zit te wachten.

Get.Noticed is officieel gecertificeerd als Google Partner. Dit houdt in dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen Google. 

Naam

Hieronder is een greep van onze marketingdiensten te vinden, maar we doen nog veel meer. Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak. 

Bekijk ons werk

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen