Conversie Optimalisatie

Optimaliseer je website voor meer conversie

Veel verkeer en weinig conversie, dat is een teken dat je website beter geoptimaliseerd kan worden. Wij kunnen door middel van tools achterhalen waar de bezoeker afhaakt.

Niets is frustrerender dan bezoekers die je website verlaten zonder een bestelling te plaatsen of contact op te nemen. Een deel heeft wellicht geen interesse, maar hier zitten ook bezoekers bij die klant wilde worden, maar om een bepaalde reden zijn afgehaakt. Die reden gaan wij onderzoeken door middel van Hotjar, Google Analytics en Google Optimize.

We richten de tools in en zetten het stukje script op de website. Hierdoor is het mogelijk om live met de bezoeker mee te kijken op het scherm. Ook worden er heat en click maps gemaakt van de belangrijkste pagina’s, zodat inzichtelijk wordt waar het oog van de bezoeker op valt. Daarnaast kunnen we een poll inzetten om de mening de bezoeker te vragen.

Deze informatie zal gekoppeld worden aan de statistieken van Analytics, waarna een rapport volgt inclusief advies. Eventueel kunnen we hierna starten met een A/B test. Hierbij wordt een aanpassing of nieuw ontwerp getoond aan een deel van de bezoekers, De overige bezoekers blijven het oude ontwerp te zien krijgen. Doel is om aan te tonen of de nieuwe aanpassing effect heeft.

Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak.    

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen