E-mailmarketing

Zorg voor meer verkeer naar je website én meer omzet.
 

Nieuwe klanten krijgen is een uitdaging, maar vaste klanten krijgen wellicht nog wel een vele grotere. E-mailmarketing kan daar een goede bijdrage aan leveren. Het zorgt namelijk voor meer verkeer naar je website én meer omzet.

Een goede nieuwsbrief maken kost echter tijd en vereist de nodige kennis. Wij kunnen dit uit handen nemen. Samen met de klant gaan we bepalen hoe de structuur van de nieuwsbrief eruit moet komen te zien. Vervolgens maken we een ontwerp wat volledig responsive is. Dit wil zeggen dat de nieuwsbrief zich aanpast aan het formaat van je scherm.

De volgende stap is om samen met de klant de contentkalender te bepalen. Wat zijn de belangrijke data waarop je mensen wilt triggeren om de site te bezoeken? Denk hierbij aan Sinterklaas en Koningsdag, maar ook bijvoorbeeld het begin van een jaargetijde.

Om een e-mailcampagne op te zetten, heb je data van klanten nodig. Wij zullen ervoor zorgen dat alle beschikbare informatie van je klanten wordt opgeslagen in de database. Vervolgens maken we, afhankelijk van de database, segmenten aan, bijvoorbeeld op basis van geslacht of leeftijd. Hierdoor kun je zeer gericht jouw producten of diensten targeten.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om klanten een e-mail te sturen bij verjaardagen en kunnen we je nieuwsbrieven A/B testen. We maken dan twee of meerdere versies van je mailing en op basis van analyses kunnen wij bepalen welke het beste scoort.

Ook het versturen van de mailing zullen wij op ons nemen. Na elke verzonden nieuwsbrief ontvang je van ons een rapport met hierin onder andere percentages over het aantal views en clicks.

Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak. 

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen