Zoekmachine Adverteren

Direct bezoekers naar je website trekken met Google Adwords

Iedereen wil meer bezoekers op zijn of haar website, maar niet iedereen wil een vermogen hiervoor uitgeven. Wij kunnen u helpen door Adwords campagnes zeer gericht in te zetten.

Samen met de klant kunnen we kijken naar welke vorm van adverteren het best bij jouw bedrijf past. Onze medewerkers zijn volledig Google Adwords Certified en kunnen het volgende voor je inrichten:

  • Tekst campagnes
  • Display campagnes
  • Shopping campagnes    
     

Tekst campagnes

Voorafgaand aan iedere tekst campagne volgt een zoekwoorden onderzoek. Wij bekijken welke zoektermen interessant voor je kunnen zijn én waar je uiteraard niet de hoofdprijs voor betaalt.

Vervolgens maken we het Adwords account aan en richten we de campagnes in. Hierbij houden we de kwaliteitsscore van Google in ons achterhoofd. Er zijn namelijk een aantal factoren die ervoor kunnen zorgen dat uw advertentie hoger in de zoekresultaten komt te staan, voor hetzelfde of zelfs een lager bedrag. 

We werken volgens de Plan, Do, Check, Act methode. Dit houdt in dat we na de start van de campagne, afhankelijk van de periode, wekelijks of maandelijks bij zullen sturen. Daarnaast ontvangt u maandelijks een rapportage van ons met de statistieken van de Adwords campagne.


Display Campagnes

Niet altijd zoeken mensen op jouw producten of diensten. In dat geval kan een display campagne aantrekkelijker zijn. Je laat dan banners zien op websites waarop de doelgroep zich bevindt.

Om te starten zullen we eerst, samen met jou, het doel van de campagne bepalen. Vervolgens zullen wij het ontwerp van de banners maken. De campagne wordt getarget op de juiste interesses, zoekwoorden of websites en alle instellingen worden goed gezet. Er is ook de mogelijkheid om je banners alleen weer te geven aan mensen die je website in het verleden bezochten. Dit wordt ook wel remarketing genoemd.


Ook bij display campagnes werken we volgens de Plan, Do, Check, Act methode. Na de start zal daarom de campagne wekelijks of maandelijks worden bijgestuurd. Tevens wordt er elke maand naar de klant gerapporteerd wat de campagne je bedrijf heeft opgeleverd.

Shopping campagnes

Heb je een webwinkel? Dan kan Google Shopping wellicht de beste optie voor je zijn. Hiermee worden je producten visueel weergegeven bovenaan de zoekresultaten.

Wij zullen hiervoor een XML feed genereren met alle producten. Vervolgens wordt de feed geoptimaliseerd volgens de richtlijnen van het Google Merchant Center. Pas als het foutenpercentage acceptabel is wordt de Shopping campagne gestart.

We werken hierbij met de Plan, Do, Check, Act methode. Dit houdt in dat we na de start van de campagne, afhankelijk van de periode, wekelijks of maandelijks bij zullen sturen. Daarnaast ontvang je elke maand een rapportage van de resultaten van de Google Shopping campagne.


Google Partner

Get.Noticed heeft de officiële Google Partner badge. Onze mensen hebben succesvol de examens van Google afgelegd en zijn hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Google Adwords.

Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak. 

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen