Zoekmachine Optimalisatie

Behaal een toppositie in Google 

Een hoge positie in Google is niet voor iedereen weggelegd. Daarvoor moet je website geoptimaliseerd worden. Wij kunnen de SEO aandachtspunten in kaart brengen en verbeteren.

Onze Google gecertificeerde medewerkers zullen in eerste instantie, door middel van een SEO scan, gaan uitzoeken waarom je website niet gevonden wordt. Deze scan gaat in op de vier factoren die het succes van je website bepalen: Techniek, content, autoriteit en usability. Het geeft onder andere antwoord op de volgende vragen: Hoe snel is mijn website? Hoe goed zijn mijn pagina’s geoptimaliseerd voor Google? En hoe gebruikersvriendelijk is mijn site?

De scan bestaat uit een twaalftal factoren. Elke factor zal een cijfer krijgen, waardoor je straks precies kunt zien waar je de meeste winst kunt behalen. Die punten kunnen we vervolgens met jou bespreken en waar nodig aanpassen.

We werken met de Plan, Do, Act, Check methode. We komen dus niet alleen met een verbeterplan en aanpassingen, maar analyseren daarna ook de posities in Google en koppelen dat aan je terug.

Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak. 

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen