Anna Cvajnigova

Anna Cvajnigova

"Do more of what makes you happy"

Accountmanager

Na negentien geweldige jaren in Tsjechië en één leerzaam jaar in Denemarken doorgebracht te hebben ben ik naar Nederland gekomen waar ik nu al weer bijna 16 jaar met veel plezier woon. Ik ben inmiddels al een echte 'kaaskop’, maar dat zakje drop hoeft voor mij nog steeds niet. Doe mij maar een goede portie stamppot, boerenkool met lekker veel jus, op zijn Tsjechisch dus want daar zwemt ook alles in de jus :-)

Accountmanagament betekent voor mij: long-term partnership. Zoals Tenzin Gyatso (huidige dalai-lama) ooit gezegd heeft: 'Je bent eerst een mens, daarna een Tibetaan en dan pas een monk'. Zo zie ik het ook - je bent eerst een mens en daarna pas een klant. Oprecht interesse tonen, persoonlijke aandacht geven, grondige behoefteanalyse en vooral de onderlinge verwachtingen goed afstemmen zodat de relatie langzaam kan worden opgebouwd. Dit is voor mij ‘de sleutel' tot een duurzaam partnerschap.

Ik heb negen jaar bij een leuk recruitment bureau gezeten in de functie van recruitment consultant in combinatie met accountmanager buitendienst en daarna nog één jaar als corporate recruiter gewerkt bij één van de grootse zoekmachine/jobboards ter wereld. Nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging bij Get.Noticed waar ik als accountmanager ben gestart. Ik ben ervan overtuigd dat ik het hier naar mijn zin zal hebben!

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen