Hoe kunnen we je helpen?

Joboti

Joboti maakte slimme (recruitment) chatbots. Hiermee wordt een deel van het recruitmentproces gedigitaliseerd en haalt de klant hogere conversieratio’s, 24/7 bereikbaarheid, snelheid, efficiëntie en een verbeterde customer experience in huis.

Wie zijn wij?

Joboti is opgericht in 2016 door Luuk en Stephan. Stephan experimenteerde in eerder HR-startups met artificial intelligence en natural language processing. Luuk werkte als corporate recruiter en wist als geen ander waar de pijnpunten lagen. Samen kwamen ze op het idee om saaie en tijdrovende recruitment-processen op een leuke manier te automatiseren, door middel van chatbots. En dat lukte. Stephan en Luuk ontwikkelde een virtuele recruitment-assistent, Eva, die via verschillende chatkanalen als WhatsApp, Facebook Messenger en widgets communiceert met kandidaten (of opdrachtgevers). Diverse bedrijven maken reeds gebruik van deze slimme virtuele assistenten en de telefoon van Joboti blijft rinkelen.

Samenwerking met Getnoticed

Door de samenwerking met Getnoticed kunnen klanten eenvoudig een recruitment chatbot op hun website integreren. Op een de werken-bij website kunnen kandidaten via WhatsApp solliciteren. Alle verzamelde gegevens landen direct in het aangesloten ATS. 

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.