Hoe kunnen we je helpen?

Voor Tekst

Voor Tekst maakt werk van teksten voor de arbeidsmarkt. En we doen niets anders dan dat. We zijn dan ook het enige bureau in Nederland dat volledig is gespecialiseerd in vacatureteksten, testimonials, webteksten, hr-brieven en e-mailteksten. 

Wie zijn wij?

Rasechte vakidioten die schrijven, trainen en adviseren. Dit doen we met kennis van zaken en op basis van doelgroep en data. Organisaties waar wij mee samenwerken ervaren dat dit tijdswinst, flexibiliteit en resultaat oplevert. Denk aan werkgevers waaronder Jumbo, KPN, gemeente Amsterdam, ANWB en Menzis. Of aan intermediairs zoals Randstad, Yacht en Tempo-Team. En we werken samen met Getnoticed. Met veel plezier.

Samenwerking met Getnoticed

Al jaren bundelen Voor Tekst en Getnoticed de krachten. Zo schrijft Voor Tekst web- en vacatureteksten die schitteren op de schitterende recruitmentsites die Getnoticed ontwikkelt. Ook brengen we met elkaar doelgroepen in beeld (persona) en de Job Value Proposition in kaart. Ideaal voor organisaties waar volume- of strategisch recruitment wordt bedreven. Last but not least houden we ons samen actief bezig met kennisdeling rond Google for Jobs. De liefde voor recruitment en ons perfectionisme kan extreme vormen aannemen. Dat is wat ons verbindt.

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.