Hoe kunnen we je helpen?

Datewik Sarian

Online Marketeer

Datewik Sarian

The key is, no matter what story you tell, make your buyer the hero

Online Marketeer

Hi, ik ben Datewik en als online marketeer bij Getnoticed leer ik elke dag weer wat nieuws. Ik ben hier terechtgekomen door mijn traineeship aan The Talent Institute en wat heb ik het naar mijn zin! Wat mijn werk zo leuk maakt is de constante uitdaging, die zit 'm vaak in het vinden van de perfecte match tussen (niche) doelgroepen en de klant. Als dit dan lukt is de bevrediging groot. Omdat elke klant een andere doelstelling heeft, leer ik ontzettend veel van recruitment, maar ook van veel facetten binnen online marketing. 

De vele experimenten, het a/b-testen en het analyseren van data zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier aan mijn werkdag begin. Bij Getnoticed ben ik in constante groei en ontwikkeling. Uiteraard sta ik ervoor open om nog veel meer te leren!

Als onderdeel van de Recruitment Marketing Hub zit ik momenteel gedetacheert bij VDL, Faber, Spie, koen, UMC. Mijn voornaamste taak bij deze bedrijven betreft het opzetten van campagnes (copywriting, juiste doelgroep vinden). Daarna de analyse en retargeting van de campagnes.

Voordat ik hier aan de slag ging heb ik de Bachelor of Arts - Creative Business (HvA) en Bachelor of Science - Communicatiewetenschap (UvA) afgerond.Tijdens beide bachelors heb ik zowel wetenschappelijke kennis als praktijkervaring opgedaan. Zo heb ik verschillende onderzoeken gedaan naar social media, beïnvloedingstechnieken en millennials. Maar daarnaast heb ik ook traditionele marketingcampagnes uitgevoerd en gewerkt voor een PR bureau en voor een modeblad.

Ik heb meegewerkt aan:

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.