Hoe kunnen we je helpen?

Gwendolyn Warrens

Online Marketeer

Gwendolyn Warrens

“Your business is the body, your brand is the soul. When your workforce consists of (brand)soulmates, employee & customer happiness is assured.”

Online Marketeer

Ervoor zorgen dat jij kundige collega’s vindt die echt bij jouw bedrijf passen én kandidaten helpen met het maken van een levensbeslissing; past dit bedrijf bij mij en wil ik hier werken? Dit is kort samengevat de essentie van mijn rol als online recruitment marketeer.

Door jouw doelgroep te leren kennen, USP’s te definiëren, cultuur en sfeer onder woorden te brengen, vacatures uit te diepen, arbeidsmarktcommunicatie te verzorgen en een kandidaat gerichte online journey neer te zetten, help ik je de juiste doelgroep te bereiken en over te halen tot actie! 

Binnen de online marketing heb ik al aan veel mooie projecten mogen werken en zo binnen verschillende facetten ervaring op mogen doen. Van het optimaliseren van websites, communicatie- en social media strategieën tot campagnes en het produceren van verschillende type content. Elke uitdaging pak ik met liefde én beide handen aan. 

Bij Getnoticed werk ik aan mooie projecten voor onze klanten Brisker group, Vaes & Linthorst, IXT en Xelect. Van strategie tot mediacampagne, één ding is zeker, afwisseling genoeg!

Vanuit mijn nieuwsgierige aard kijk ik altijd verder dan de parameters van mijn project en optimaliseer ik graag ook alles daaromheen. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen en zijn mijn opdrachtgevers verzekerd van een kwalitatief en blijvend resultaat.

Buiten online recruitment marketing kan je bij mij (als geboren en getogen Limburgse) altijd terecht voor een gezellige babbel en de lekkerste Limburgse vlaai. Meer weten over wat wij samen vandaag nog kunnen doen om je online recruitment proces te optimaliseren? Let’s connect!

Ik heb meegewerkt aan:

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.