Hoe kunnen we je helpen?

Project
Werken-bij Zuyderland

Zuyderland komt voort uit Atrium Medisch Centrum Parkstad en Orbis Medisch en Zorgconcern Sittard-Geleen. Deze zorginstellingen zijn per 1 januari 2015 gefuseerd. De daadwerkelijke fusie vormde de start van een omvangrijk veranderingsproces.

Een nieuwe werken-bij site.

Zuyderland is een van de belangrijkste zorgaanbieders van Zuid-Nederland en mag zich de grootste werkgever van Limburg noemen. Met ziekenhuizen, zorgcentra, revalidatie, jeugdgezondheidszorg, hospices, thuiszorg en huishoudelijke hulp is het een zeer complete zorgfirma. Een firma die groeit en daarom op zoek is naar nieuwe toppers. Wij mochten ze daar een handje bij helpen door het ontwikkelen van een nieuwe werken-bij site. De website is een template oplossing die volledig in de huisstijl van Zuyderland is gemaakt.

Update september 2020: met de nieuwe ambities in de zorg heeft Zuyderland meer nodig dan alleen een template werken-bij site. Hiervoor hebben ze ons gevraagd om een custom (maatwerk) werken-bij site op te zetten om zo nieuwe zorghelden te werven. Dit project is nog in volle gang.

Welke technieken zijn er toegepast?

CMS Serena

Wireframe

Pagebuilder

Strategiesessie

Recruitment statistiek

Resultaat

 • 69

  Verschillende vacatures.

 • 13.250

  Bezoekers gemiddeld per maand.

 • EasyCruit

  ATS koppeling met werken-bij site.

 • 10

  Verschillende vakgebieden.

Vragen over dit project

We sow, you harvest

Wij geloven in samenwerking en in lange termijn partnerschap. Want daar plukken we samen de vruchten van.