Accres

De vraag van Accres:

Zorgen dat de kandidaten de online weg naar Accres weten te vinden

Accres is al sinds 1986 actief op de arbeidsmarkt in diverse vakgebieden. Wat begon als uitzendorganisatie is in de loop der jaren ontwikkeld tot professionele dienstverlener. Bij de vestigingen in Deurne en Someren kun je terecht voor een groot aanbod aan vacatures in de regio. In tegenstelling tot veel andere bureaus gaat Accres naast tijdelijke banen ook op zoek naar een baan voor de toekomst. Je kunt er dus ook vast in dienst treden.

Offline weet Accres zich al jaren lang heel goed te profileren. Nu hebben ze bij ons aangeklopt om ook online meer bekendheid te verkrijgen. We hebben op basis van ons werken bij template een nieuwe website voor Accres ontwikkeld op ons eigen gebruiksvriendelijke CMS. Deze website sluit aan bij de huisstijl van Accres en het prachtige kantoor met industriële inrichting. 

Van het pand en het personeel zijn mooie foto's gemaakt, zodat het DNA van Accres heel goed terug te zien is in de website. In samenwerking met Neptunalis gaan we ervoor zorgen dat de kandidaten ook online de weg naar Accres weten te vinden, zodat er ook op deze manier veel kandidaten aan een (nieuwe) job kunnen beginnen!

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen