EchtWerk.nl

De vraag van EchtWerk.nl:

Ontwikkel een platform voor echte techneuten


Over Humares:

Humares is een internationale dienstverlener op de flexibele arbeidsmarkt. Hun focus ligt op het (inter)nationaal beschikbaar en toegankelijk maken van specialistische technische kennis en capaciteit, sterk in:
 

- Local for Local
- International Distance Matching
- Learning & Development
 

Met sterke specialistische werkmaatschappijen – de Humares bedrijven - richten ze zich op het (inter) nationaal beschikbaar en toegankelijk maken van specialistische technische kennis en capaciteit.
 

De vraag:

Ontwikkel een professioneel platform waar techneuten hun passie voor techniek met elkaar kunnen delen. Een techneut (of technisch bedrijf) kan foto's, video's en tekst posten. Collega techneuten kunnen posts bekijken en reageren op berichten. Ook kunnen techneuten elkaar vragen stellen.

Technische bedrijven profileren zichzelf met grote projecten, de TU Eindhoven communiceert bijvoorbeeld al haar technische innovaties op het platform. Mensen met elkaar verbinden is het doel en EchtWerk.nl is het antwoord!


De uitwerking:

Get.Noticed ontwierp het platform samen met Humares en Zippycraft (community management). Het platform heeft een maatwerk design gemaakt voor de doelgroep en is responsive (gebouwd vanuit een mobile-first) principe.
 

 

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen