Ipse de Bruggen

De vraag van Ipse de Bruggen:

Maak een responsive Werken Bij website

 

Over Ipse de Bruggen:

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden bijzondere zorg aan mensen met een handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien. Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.

 

De Vraag:

Ontwikkel een professionele nieuwe responsive werken-bij Ipse de Bruggen website. Een website die draait om de vacatures en "alles dat met werk te maken heeft" bij Ipse. Circa 100 vacatures, die eenvoudig gevonden kunnen worden door de bezoeker. Sollicitanten staan echt centraal, ze kunnen favoriete vacatures opslaan, een emailalert aanmaken, direct solliciteren of reageren via social media. We tonen de locatie, je toekomstige collega's en de recruiter waar je vragen aan kunt stellen. Prachtig project om aan te werken!

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen