Klassekrachten

De vraag van Klassekrachten:

Ontwikkel voor Payroll Select een Vacaturewebsite voor het onderwijs


Goed werkgeverschap

Als één van de grootste en oudste specialisten in payrolling en HR-dienstverlening staat Payroll select garant voor goed georganiseerde flexibiliteit en volwaardig werkgeverschap. Met onze focus op service en kwaliteit weet u zeker dat zowel u als uw medewerkers in goede handen zijn.


Voor MKB, groot bedrijf, overheid en intermediairs

Er zijn op het moment ruim 8.000 medewerkers via Payroll Select in dienst, en dit aantal groeit continu. We werken zowel voor MKB als grootzakelijke klanten, in diverse branches, zoals onder andere horeca, callcenters, industrie, logistiek, onderwijs en de bouw. Ook biedt Payroll Select een volledige backoffice dienstverlening aan uitzendbureaus en andere intermediairs.


De opdracht:

Ontwikken een nieuwe professionele responsive vacaturesite voor al onze relaties in de onderwijssector. Klassekrachten.nl is het resultaat geworden.
 

Over Klassekrachten.nl:

Klassekrachten is dé gratis vacaturebank voor het gehele onderwijs. Onderwijsinstellingen plaatsen er gratis hun vacatures en docenten vinden er gemakkelijk de baan die bij hen past.  Het unieke aan Klassekrachten is dat onze recruiters actief op zoek gaan voor u. Vandaar dat we zeggen: De krachtigste match tussen school en docent.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen