PFC

De vraag van PFC:

Ontwikkel een responsive recruitment website

Over PFC:

Personeels Facilitair Centrum (PFC) is eind 2004 opgericht. Ze zijn ontstaan vanuit de behoefte aan professionele personeelsondersteuning door de bedrijven uit ons werkgebied. De professionals van PFC hebben jarenlang een brede ervaring opgedaan op het gebied van uitzenden, werving en selectie, personeelsmanagement, opleidingen, bedrijfspsychologie, bedrijfskunde en salarisadministratie.

 

De vraag:

PFC heeft Get.Noticed gevraagd om een logo, een sterke huisstijl (gebaseerd op de nieuwe strategie van PFC) en een geheel nieuwe website te ontwikkelen. De website dient responsive te zijn, gericht op gemak voor de sollicitant. De website dient tevens als platform gebruikt te kunnen worden om PFC nog sterker op de kaart te zetten als specialist omtrent instroom, doorstroom, uitstroom en opleiding & ontwikkeling.

 

De uitvoering:

Get.Noticed heeft gekozen voor een statische achtergrond met dynamische content. Het is een maatwerp ontwerp gericht op de sterke (groene) kleuren van de nieuwe huisstijl van PFC. Vacatures zijn prominent in beeld, daar draait het om. De responsive vacaturesite is gebouwd op Bootstrap.

 

 

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Contact opnemen